Πλήρης, ενισχυμένος και με περισσότερα όνειρα θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να ανανεώσει με τον κορμό της ομάδας, αλλά και να προσθέσει ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ του.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επίσης βρήκε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στην άμυνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24 συμφώνησε για τη νέα χρονιά με τον Γιώργο Τοράκη!

Ο διεθνής αμυντικός της εθνικής Καναδά προσθέτει εμπειρία, δύναμη και αγωνιστικότητα στο Περιστέρι της νέας σεζόν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναμφίβολα, ο Τοράκης θα αποτελέσει από τις ηγετικές μορφές της ομάδας, ενώ έχει ξεχωρίσει όπου έχει αγωνιστεί έως σήμερα.

Ο Κώστας Λούδης δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι πολλοί αθλητές βλέπουν πια το Περιστέρι ως ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα τους. Μην ξεχνάμε ότι ο ΓΣΠ θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη νέα χρονιά!

ΥΓ: Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, ωστόσο σεβόμαστε απόλυτα τις πηγές μας και επίσης είναι θέματα που δεν μπορούμε να αγγίξουμε σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Ο σεβασμός στους πρωταγωνιστές κάνει το Aquafeed24 αυτό που είναι σήμερα.

Facebook Comments