Σούπερ Χατζηθεοδώρου και κορυφή!

by Alekos Koumanis

Με τον θρύλο της ελληνικής υδατοσφαίρισης Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον ΝΟ Πάφου του Κλείτου Σωτηριάδη.

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής o ΑΠΟΕΛ επικράτησε 13-8 του ΝΟ Πάφου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 18 βαθμούς.

Η ομάδα του Ανδρέα Κυθρεώτη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ένα καλό ξεκίνημα βρέθηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου να κερδίζει 4-2 τον ΝΟ Πάφου.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ενώ μάλιστα συνέχισε να ανεβάζει την διαφορά στο σκορ και στο τέλος της τρίτης περιόδου βρέθηκε να προηγείται με 6 γκολ διαφορά (10-4).

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη δεν κατάφερε να μειώσει στο και στο τέλος γνώρισε την ήτα με 13-8.

Κορυφαίος του αγώνα ο Νίκος Μπαγλαντζής με 4 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 1-1, 3-2

Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ (Κλείτος Σωτηριάδης): Ανδρονίκου, Σωκράτους (1), Somoski (3), Μιχαηλίδης, Κυριάκου , Ιωαννίδης, Nikolov  (2), Ηρακλέους, Αυγουστή, Ζαχαριάδης  (2), Κάππος, Θεμιστοκλέους , Γιαπάνης.

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου Α., Αλκιβιάδης (2), Σέκι  (1), Λοίζου, Χατζηθεοδώρου  (2), Κιαγιάς, Κοτζιάπασιης, Μελής, Μπαγλαντζής (4), Νικολάου (1), Προδρόμου (3), Βασιλείου Κ., Θεοδώρου.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA