«Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει το δικό του κολυμβητήριο»!

by Aquafeed 24

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης  ήταν οι προσκεκλημένοι της επίσημης εκπομπής του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που προβλήθηκε τη Δευτέρα 4  Φεβρουαρίου  από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η συζήτηση με τους δύο άσους του Πρωταθλητή Ευρώπης περιστράφηκε γύρω από το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (6/2, 20:00) με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο  «Παπαστράτειο» για την πρεμιέρα του 2ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότεροι εξήγησαν την κρισιμότητα του αγώνα, κάλεσαν τους φιλάθλους να κατακλύσουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου, ώστε να δώσουν την ώθηση, που μόνο εκείνοι μπορούν,  για τη νίκη και εξέφρασαν την ευχή το συντομότερο δυνατό ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του σπίτι για τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη»  μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Ντίνου Γεννηδουνιά και του Κωνσταντίνου Μουρίκη:

Κωνσταντίνος Μουρίκης: «Οι φίλαθλοί μας θα μας οδηγήσουν στη νίκη»

Για την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιούγκ: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα αρχίσουμε να το δείχνουμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε τον διοργανωτή στον όμιλο μας, πάντα όμως έχουμε στόχο τις πρώτες θέσεις ανεξάρτητα από αυτό. Θέλουμε να προκριθούμε στο Final-8 και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Γιούγκ: «Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα στο Ντουμπρόβνικ και να πάρουμε μία νίκη σημαντική και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Γενικά είναι κομβική η   αγωνιστική αυτή για τον όμιλο μας. Θα ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα στο βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε τον δικό μας αγώνα και θέλουμε τη νίκη ώστε να είμαστε σε πλεονεκτική θέση».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς της Τετάρτης: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι ο 8ος παίκτης μας και με τη φωνή του μας δίνει ώθηση για τη νίκη. Πιστεύουμε ότι θα γεμίσει ο Παπαστράτειο και οι φίλαθλοί μας θα μας οδηγήσουν στη νίκη».

Για τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι θα είναι το εκτός έδρας με τη Μπλάντοστ. Πρέπει να αγωνιστούμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλοι απέναντι στον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο και καλύτερο. Έχουμε πλέον παράδοση κόντρα στους Κροάτες, είναι σημαντικό αυτό, αλλά πρέπει να κοιτάμε το τώρα και να τα δίνουμε πάντα όλα».

Για την υποδοχή μετά την κατάκτηση του Τσάμπιον Λιγκ: «Σε όλους θα μείνει χαραγμένη η υποδοχή που ζήσαμε στο Καραϊσκάκη. Ήταν κάτι απίστευτο και μοναδικό. Σε όλη την επιστροφή μας το περιμέναμε πως και πως αλλά δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε το μέγεθος της υποδοχής που μας επιφύλασσαν οι φίλαθλοι μας».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Εγώ είχα κατασταλάξει μέσα μου ότι θα φύγω. Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού αυτό άλλαξε και όταν άκουσα τον κόσμο σκεφτόμουν με τι τρόπο θα μείνω τελικά. Η διοίκηση έκανε το παν για να μείνω, είμαι εδώ και ήταν μια υπέροχη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Για την έλλειψη ιδιόκτητου κολυμβητηρίου: «Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν επιτευχθεί χωρίς κολυμβητήριο. Όνειρο όλων είναι να αποκτήσουμε το δικό μας κολυμβητήριο. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Ο μεγαλύτερος σύλλογος χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο, κάτι που θα βοηθήσει και τις πρώτες ομάδες αλλά και την ανάπτυξη των ακαδημιών που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στον αθλητισμό. Πιστεύω να προλάβουμε να το ζήσουμε και να αγωνιστούμε μια μέρα στο δικό μας κολυμβητήριο. Χρειαζόμαστε τον δικό μας χώρο, ώστε να μην σκεφτόμαστε τίποτα και να μπορούμε να κάνουμε ανεπηρέαστοι τη δουλειά μας. Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα καθώς η Διοίκηση,  με τη στήριξη των φιλάθλων και των μελών έχει φροντίσει να μην μας απασχολεί τίποτε άλλο».

 

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο»

Για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι ο όμιλος των Πρωταθλητών Ευρώπης. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δεν μπορείς να έχεις προτιμήσεις στην οχτάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε κακοί στο ματς που έγινε στο Ντουμπρόβνικ και χάσαμε. Δεν έχουμε το περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα. Την Τετάρτη πρέπει να παρουσιαστούμε ως Ολυμπιακός και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.  Έχουμε κάνει μια πολύ πετυχημένη πορεία και είμαστε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης και για πολλά χρόνια στην ελίτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημασία όμως έχει το παρόν και κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι αρχής γενομένης από την Τετάρτη κόντρα στη Γιούγκ».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς της Τετάρτης: «Το παράπονό μου είναι πως εφέτος, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος μας δεν μας έχει στηρίξει όπως αυτός μπορεί στα εντός έδρας ματς του ομίλου. Τώρα έρχεται ένα  μεγάλο ματς.  Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι και τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Θέλουμε πολύ να γεμίσει την Τετάρτη το Παπαστράτειο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου και μας δίνουν τρομερή ώθηση».

Για την εμπειρία του στο NCAA: «Στην Αμερική έχουν άλλη οργάνωση. Σαν επίπεδο το άθλημα δεν είναι τόσο υψηλό όσο στην Ευρώπη. Είδα όμως κάτι διαφορετικό, το οποίο με βοήθησε και πήρα πράγματα».

Για την υποδοχή μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η υποδοχή στο Καραϊσκάκη ήταν κάτι ασύλληπτο. Για εμάς που είμαστε και Ολυμπιακοί είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όταν φτάσαμε στο Καραϊσκάκη αυτό που αντικρίσαμε δεν περιγράφετε».

Για την έλλειψη ιδιόκτητου κολυμβητηρίου: «Ο όγκος των προπονήσεών μας είναι πάρα πολύ μεγάλος και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το δικό μας κολυμβητήριο. Το πρόγραμμα μας δεν μπορεί να χτιστεί σωστά έχοντας περιορισμό στις ώρες προπονήσεων όπως συμβαίνει τώρα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο. Είμαστε Ολυμπιακός, η διοίκηση και όσοι τον αποτελούν έχουν κάνει πάρα πολλά για να φτάσει ο σύλλογος στην κορυφή και δεν γίνεται να μην έχουμε το δικό μας κολυμβητήριο».

Πηγή: olympiacossfp.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA