Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ότι ο Άλεξ Μπόουεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κοινής προετοιμασίας της εθνικής ΗΠΑ με την Εθνική Ελλάδας στον Πειραιά και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάννη Κατρουζανάκη για έναν μήνα.

Τραυματίας, πιο ελαφρά, αποχώρησε από προπόνηση της εθνικής και ο Άλεξ Γούνας, ο οποίος ωστόσο θα επανέλθει σύντομα, ενώ να αναφέρουμε ότι ο Θοδωρής Βλάχος δεν έχει στις υπηρεσίες του ούτε τον Ντίνο Γενηδουνιά που είναι άρρωστος αυτές τις μέρες.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Το χθεσινό πρώτο διπλό της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας με την αντίστοιχη των ΗΠΑ στο πλαίσιο του κοινού καμπ προετοιμασίας άφησε… λαβωμένο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άλεξ Μπόουεν σε μία φάση του διτέρματος χτύπησε στο χέρι και σύμφωνα  με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για διάστημα περίπου ενός μήνα! Σαφώς ο τραυματισμός του διεθνούς Αμερικανού συνιστά ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για τον Απόλλωνα.

Τραυματίας με ένα πρήξιμο κι ένα σκίσιμο κάτω από το δεξί του μάτι αποχώρησε και ο Αλέξανδρος Γούνας! Ωστόσο, ευτυχώς, το χτύπημα είναι πιο επιπόλαιο και όπως όλα δείχνουν ο εν ενεργεία διεθνής περιφερειακός θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Κατρουζανάκη για το προσεχές (Σάββατο 24/10) ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Γουδή.

Η ατυχία, πάντως, χτύπησε τον Απόλλωνα, καθώς στην πρώτη ημέρα του κοινού καμπ προετοιμασίας της Ελλάδας και των ΗΠΑ τραυματίστηκαν δύο παίκτες της ομάδας μας».

 

Facebook Comments