Με επίσημη ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Γαλατασαράι για το Challenger Cup.

Η ζήτηση μάλιστα ήταν τέτοια για το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, που τα διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25/01), με τους φίλους του συλλόγου να «αγκαλιάζουν» την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αποψινό (20:00) Προημιτελικό του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι!

Το Σεράφειο κολυμβητήριο θα είναι κατάμεστο για να φιλοξενήσει τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Η τεράστια επιθυμία του κόσμου του Απόλλωνα να δώσει το «παρών» σε αυτό το παιχνίδι – γιορτή φάνηκε από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων το περασμένο Σάββατο και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, με δεδομένο ότι όλες οι θέσεις της εξέδρας του Σεράφειου καλύφθηκαν και ότι πρέπει να τηρηθούν και όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της ομάδας μας.

Όσοι δεν θα βρεθούν απόψε στο Σεράφειο κολυμβητήριο μπορούν να παρακολουθήσουν τη μετάδοση του αγώνα από το κανάλι της LEN στους παρακάτω συνδέσμους.

https://bit.ly/3wuBxIS

https://bit.ly/3Dgnz18

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!