Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση ετοιμάζεται να δώσει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, με την ομάδα της Κικής Λιόση να υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων την ουγγρική Έγκερ για τους «8» του LEN Euro Cup.

Η Έγκερ είναι ήδη γνωστή στο ελληνικό κοινό, αφού προ ολίγων ημερών τέθηκε αντιμέτωπη με τον Εθνικό στον όμιλο του Πειραιά, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο γκρουπ. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου απέναντι στις «Μαγυάρες» μιλήσαμε με την αθλήτρια της Βουλιαγμένης, Φοίβη Αγγελίδη, προκειμένου να μας εξηγήσει τι περιμένει να αντιμετωπίσει εκείνη και οι συμπαίκτριες της, αλλά και το που πιστεύει ότι θα κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της στην αρχή του αγώνα, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη.

Η Φοίβη Αγγελίδη στο #AQF24:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όμως πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένες και κάνουμε αυτά που ξέρουμε και αυτά που μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τιποτα.

Έχουμε μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο σε κάθε κομμάτι του και θεωρώ πως θα είμαστε καλά προετοιμασμένες για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο.
Πιστεύω πως την διαφορά θα κάνει η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της από την αρχή του παιχνιδιού και θα καταφέρει να διατηρήσει την συγκέντρωση της καθ’ όλη την διάρκεια αυτού».