Σολανάκη: “Αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ΝΕΠ”

by Aquafeed 24

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α1 γυναικών, η ΝΕ Πατρών υποδέχεται τον Τρίτωνα Αμαρουσίου την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2017 στις 19:00μμ στο κολυμβητήριο Α. Πέπανος. Διαιτητές οι κύριοι Ηλίας Δαμιανάκης και Γεώργιος Μιχαηλίδης.

Η Πάτρα είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στον όμιλό της με 12 βαθμούς και 4 νίκες σερί ελπίζοντας για την πέμπτη. Η Τόνια Σολανάκη πρώην παίκτρια του Ρεθύμνου έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Τετάρτης και της μέχρι τώρα πορείας της ΝΕΠ:

«Στον αγώνα με τον Νηρέα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και με τον τρόπο που θέλαμε. Θεωρώ πως το εν λόγω παιχνίδι ποιοτικά ήταν ανώτερο από όλα όσα έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Μπορεί το σκορ να ήταν κλειστό, όμως αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί οι φάσεις που δημιουργήσαμε και τα γκολ που βάλαμε ήταν δημιουργικά και πάνω σε όλα εκείνα που μας ζητάει μέσα στην πισίνα και ο προπονητής μας (σ. Δημήτρης Μπιτσάκος). Κάποια γκολ δεν μπήκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε σωστά. Και η άμυνά μας, θεωρώ πως ήταν πολύ βελτιωμένη, ειδικά στον παίκτη λιγότερο, πράγμα που μας έδινε σιγουριά και μας έκανε να νιώθουμε πως έχουμε τον έλεγχο στο παιχνίδι και πως τα γκολ θα έρθουν κάποια στιγμή, όπως κι έγινε».

– «Μπροστά μας έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια, κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου στην Πάτρα και με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, στα οποία θα επιδείξουμε φυσικά την ίδια σοβαρότητα. Το γεγονός, όμως, παράλληλα, ότι έχουμε ήδη κλειδώσει την είσοδό μας στον όμιλο για τις θέσεις 3-6, θεωρώ πως μας δίνει αβαντάζ για να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα και για να παίξουμε χωρίς πίεση. Αυτό σίγουρα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στην παρούσα φάση, ενώ, παράλληλα, μας βοηθάει και για τον επόμενο στόχο μας, ο οποίος είναι η είσοδός μας στην 4άδα του πρωταθλήματος».

– «Όταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Πάτρα, είχα αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ΝΕΠ και πραγματικά χαίρομαι σήμερα με την πορεία μας, αλλά και με το ότι διαπιστώνω ότι όντως μπορούμε να καταφέρουμε μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα».

 

Πηγή: pelop.gr

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA