Σοκ στην ΚΟΕ και αναβολή της Α’ γυναικών την Πέμπτη!

by Aquafeed 24

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα γραφεία της ΚΟΕ το νέο ακατανόητο απαγορευτικό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με την Ομοσπονδία να επιλέγει να αναβάλει την αγωνιστική της Α’ γυναικών που ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη, εν αναμονή της ΚΥΑ που θα έδινε διευκρινήσεις για τα πρωταθλήματα.

Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και εγείρονται ερωτηματικά για τη στάση της. Από τη στιγμή που όλες οι ομάδες, όλων των κατηγοριών, διεξήγαγαν εβδομαδιαίο τεστ COVID-19 και ειδικότερα στον Υγρό Στίβο τα κρούσματα ήταν μηδενικά, τότε γιατί επιλέχθηκε το οριζόντιο μέτρο της απαγόρευσης για 15 ημέρες και… βλέπουμε;

Την ίδια ώρα που στο βόλεϊ, παρατηρείται σωρεία θετικών κρουσμάτων, αλλά θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα. Καταστροφικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση:

Μετά τις αποψινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για «αναστολή λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων» και εν αναμονή της νέας ΚΥΑ για τον ερασιτεχνικό αλητισμό, η ΚΟΕ αποφάσισε την αναβολή της αυριανής (4/3) επανεκκίνησης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, που είχε προαναγγελθεί να γίνει με την 6η αγωνιστική.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA