Σοκ με Σολανάκη, χάνει το Champions League με ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά!

by Aquafeed 24

Τεράστιο αγωνιστικό πλήγμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα αγωνιστεί στον Α’ προκριματικό όμιλο του Champions League στο Αννόβερο (8-10 Σεπτεμβρίου) χωρίς τον αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη!

Οπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του: «Ο εν ενεργεία διεθνής φουνταριστός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης (η μπάλα είχε περάσει στην επίθεση των γηπεδούχων με το παιχνίδι να μην διακόπτεται) από αντίπαλο στον φιλικό αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με συνέπεια να υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά».

Ανήμερα του τραυματισμού του (30/8) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που ήταν καθαρή, ενώ καθαρή ήταν και η αξονική που έκανε λίγες μέρες μετά. Ωστόσο οι πόνοι που ένιωθε ήταν πολύ έντονοι και δεν υποχωρούσαν, με τον προπονητή Νίκο Δεληγιάννη να τον προφυλάσσει σε αυτό το διάστημα από τις προπονήσεις, καθώς το σημείο στο οποίο είχε δεχτεί το χτύπημα ήταν… ιδιαίτερο.

Σήμερα ο Σολανάκης έκανε και 3η εξέταση (υπέρηχο) που, δυστυχώς, έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα (σχεδόν έναν μήνα) έως ότου γίνει επανεξέταση.

Ασφαλώς πρόκειται για έναν τραυματισμό σοκ τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, αφού ο Απόλλων, που ετοιμάζεται για τη γιορτή των αγώνων του Champions League, χάνει για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Αννόβερο, Χόνβεντ, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα τον αρχηγό του.

Ο τραυματισμός αυτός, στον αντίποδα, θα συσπειρώσει την ομάδα, με τους συμπαίκτες του να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να καλύψουν την απουσία του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA