Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης του ΝΟ Πατρών μίλησε στην «ΠτΔ» ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας αλλά και τους στόχους του ιστορικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα στάθηκε στη παρουσία του Γιώργο Ντόσκα στο τιμόνι της ομάδας κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο να φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχω διαπιστώσει ότι ο ΝΟΠ είναι μία ομάδα με όρεξη, ενέργεια και πολύ ταλέντο και αυτός ήταν ένας λόγος για να έρθω εδώ» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και πρόσθεσε: «Η ομάδα βασίζεται σε έμπειρους παίκτες, αλλά και νεαρούς με μεγάλο ταλέντο και αυτό φάνηκε και από τις επιτυχίες τους στις εθνικές ομάδες. Βέβαια, οι ταχύτητες στην Α1 Εθνική είναι υψηλότερες και χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους μας  για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Η παρουσία του Ντόσκα με τον οποίο έχει καλές σχέσεις έπαιξε ρόλο ώστε ο Παπαδόγκωνας να έρθει στον ΝΟΠ.

«Ήταν κίνητρο η παρουσία του Ντόσκα να έρθω εδώ με τον οποίο έχω καλή σχέση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς είναι καλός προπονητής όμως πέρα από αυτό έχω δει ότι υπάρχει μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και επίσης ότι υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά με τρομερή όρεξη για δουλειά και διάκριση».

ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΕΚ

Στο μεταξύ, τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του ΝΟΠ θα γίνουν στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Συνολικά θα γίνουν τρεις φιλικοί αγώνες, δύο την Πέμπτη και ένας την Παρασκευή, όπου θα γίνουν και οι πρώτες δοκιμές ενόψει της φετινής σεζόν.

Πηγή: pelop.gr