Οι διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ, μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, δεν εκφράστηκαν μόνο με τις δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στο #AQF24, είτε με τη δήλωση του εφόρου της ομάδας, Τάσου Πετρίδη στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» απαιτεί σεβασμό και όπως δηλώνει δεν θα ανεχθεί άλλο την απροκάλυπτη, ντροπιαστική, εκτός κανονισμών και εξευτελιστική αντιμετώπιση του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δηλαδή στα Πλέι Οφ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για προσωπικά μικροσυμφέροντα και σχέσεις διαπλοκής, με σαφή υπογράμμιση ότι όποιος μειώνει την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ θα έχει συνέπειες σε μέγιστο βαθμό.

Η ανακοίνωση όπως δημοσιεύθηκε αυτούσια στο acpaok.gr:

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να δηλώσουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι πλέον δεν θα ανεχθούμε τέτοια απροκάλυπτη , ντροπιαστική, εκτός κανονισμών και εξευτελιστική αντιμετώπιση της ομάδας μας, όπως αυτή των δυο διαιτητών του αγώνα ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ ΠΑΟΚ, Κουρτίδη Χρήστο και Αιγέα Παντελή , για το πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας των Ανδρών.

Και δεν θα ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα, το άθλημα μας και την περαιτέρω συνέχεια του πρωταθλήματος .

Ο ΠΑΟΚ αξιώνει , απαιτεί και διεκδικεί πάνω από όλα και πέρα από όλα τον ΣΕΒΑΣΜΟ που αρμόζει στην τεράστια ιστορία του σωματείου μας, ως σημαιοφόρου του Βορειοελλαδίτικου Αθλητισμού κ κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ελλάδα σε αριθμό τμημάτων και αθλητών σε όλο τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και όχι μόνο.

Κάποιοι επιμένουν να αντιμετωπίζουν την ομάδα μας ως φτωχό συγγενή η και ως ένα συνοικιακό σωματείο Β κατηγορίας για λόγους που ενδεχομένως εξυπηρετούν προσωπικά μικροσυμφέροντα κ σχέσεις διαπλοκής.

Πλέον κανένας δεν θα κλέβει τον κόπο και δεν θα μειώνει την προσπάθεια των παιχτών μας χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες που του αναλογούν στο ΜΕΓΙΣΤΟ.