Ανακοίνωση ΚΟΕ για την επιστολή Olympians του Αυγενάκη!

by Aquafeed 24

Απάντηση στην επιστολή 17 Ολυμπιονικών του πόλο, με την οποία στήριξαν το νομοσχέδιο Αυγενάκη, έδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, φανερά ενοχλημένη από αυτή την κίνηση, με την ΚΟΕ να διερωτάται για την προέλευση των υπογραφών, καθώς και για ποιο νομοσχέδιο πήραν θέση οι Ολυμπιονίκες.

Σημειώνεται ότι το επιτελείο Αυγενάκη απέστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δείτε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Σχετικά με την εμφανισθείσα δήλωση στήριξης των πρωτοβουλιών του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, από ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης, η ΚΟΕ, αναρωτάται:

Άραγε, οι φερόμενοι ως υπογράφοντες, επί ποιου ΑΟΡΑΤΟΥ νομοσχεδίου, που φέρνει τη “μεταρρύθμιση” στον αθλητισμό, τοποθετήθηκαν; Γιατί, στις Αθλητικές Ομοσπονδίες και την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, όπου και αναζητείται, ουδείς γνωρίζει επί του θέματος.

Να υποθέσουμε άραγε, ότι οι υπογραφές αυτές, υπαγορεύτηκαν από γνωστά κέντρα που διακινούν, όλο αυτό το διάστημα, non paper κι άλλες εντολές, ή όχι;


Το ζήτημα, ωστόσο, είναι αλλού και το Aquafeed24 κάνει έρευνα για το θέμα, καθώς φαίνεται ότι η κατάληξη αυτής της κίνησης, δηλαδή η έκδοση επιστολής με επώνυμες υπογραφές Ολυμπιονικών από κάτω, δεν ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής σε όσους, φαίνεται ότι, υπογράφουν.

Από δικές μας, άκρως ασφαλείς, πληροφορίες και έρευνα γνωρίζουμε ήδη ότι τέσσερις εκ των δεκαεπτά Ολυμπιονικών (σ.σ 16 είναι οι Ολυμπιονίκες βέβαια) δεν γνώριζαν ότι θα εκδοθεί επιστολή.

Φυσικά, στους 17, που είναι όλοι κορυφαία ονόματα, οι περισσότεροι πράγματι είναι σύμφωνοι με την επιστολή, ωστόσο για μίνιμουμ τέσσερις φαίνεται ότι δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση, ότι θα εκδοθεί κείμενο, με τις υπογραφές τους από κάτω και οι Ολυμπιονίκες, δηλαδή τα πρότυπά μας, έχουν δική τους γνώμη (σ.σ Δεν χειραγωγούνται ούτε από Πολιτικά πρόσωπα, ούτε από εργοδότες όπως αφήνεται να εννοηθεί από ορισμένους) και πρέπει να γνωρίζουν που αυτή θα χρησιμοποιηθεί κάθε φορά, πώς και για ποιον σκοπό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA