Ξύλο στη Σύρο στα πλέι άουτ!

0

Ο Άρης Νίκαιας νίκησε τον ΝΟ Σύρου με 9-6, στον τελευταίο αγώνα του Ομίλου Σύρου των πλέι άουτ της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, την Κυριακή (25/6) το μεσημέρι, αλλά η νίκη του ήταν χωρίς αντίκρυσμα στον συγκεκριμένο αγώνα τυπικής διαδικασίας, καθώς γνώριζε ότι είχε υποβιβαστεί μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Στον άλλο αγώνα της 3ης τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου (επίσης διαδικαστικού χαρακτήρα), ο Άργης Καλαμάτας νίκησε 6-4 τον ΝΟ Ναυπλίου σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 3.26 πριν από τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση ο Χαρκοφτάκης του ΝΟ Ναυπλίου για βιαιοπραγία, καθώς γρονθοκόπησε τον Γιαννόπουλο της αντίπαλος ομάδας, απειλήθηκε γενική σύρραξη που αποφεύχθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε με αντικατάσταση, ο Μυλωνάς.

Τόσο ο ΝΟ Σύρου, όσο και οι Άργης Καλαμάτας και ΝΟ Ναυπλίου είχαν σωθεί από το Σάββατο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι τελικές βαθμολογίες:

ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (Κολυμβητήριο Σύρου):

ΝΟ Ναυπλίου – Άργης Καλαμάτας 4-6, Άρης Νίκαιας – ΝΟ Σύρου 9-6.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Σύρου 6

2. Άργης Καλαμάτας 6

3. ΝΟ Ναυπλίου 3

……………………………..

4. Άρης Νίκαιας 3

Έτσι οι δύο ομάδες που έπεσαν στη Γ’ Εθνική είναι ο Άρης Νίκαιας (από τον Όμιλο Σύρου) και ο ΑΟ Βετεράνοι (από τον Όμιλο Βόλου που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα).