Συνέχεια ανεβαίνει η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Μετά την πανηγυρική της πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, η Βουλιαγμένη έφτασε σε ακόμη μια ευρεία επικράτηση, αυτή τη φορά κόντρα στο Π.Φάληρο.

Μετά το παιχνίδι της προηγούμενης με τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη είχε μια σαφώς καλύτερη παρουσία το Σάββατο και φαίνεται ότι η ομάδα του Κώστα Λούδη γύρισε το διακόπτη, γεγονός που επιτρέπει στον ΝΟΒ να θέσει σε ισχύ το σχέδιο του που είναι η χρησιμοποίηση για μεγάλο χρονικό διάστημα στα παιχνίδια των νεαρότερων αθλητών της σύνθεσης.

Το παιχνίδι «καθάρισε» στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον αρχηγό, Χρήστο Αφρουδάκη, να παίρνει τα ηνία σκοράροντας αρκετά τέρματα, ενώ στο σκοράρισμα τον ακολούθησε ο Ντούσαν Βάσιτς με τέσσερα, στην επιστροφή του μετά την κόκκινη κάρτα που εξέτισε στο Κύπελλο Ελλάδος.


ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-14

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-6, 1-3, 3-4

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης 2, Αθανασίου 1, Τσαχιλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαϊτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κουρουβάνης Ν., Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 2.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA