Σημαντική ενίσχυση για τον ΝΟ Χανίων, συμφώνησε με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με μία πολύ σημαντική προσθήκη θα συνεχίσει ο ΝΟ Χανίων το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Μάριο Χατζηκυριακάκη.

Ο έμπειρος άσος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν στο σύνολο του Μάνθου Βουλγαράκη, η οποία διάγει μία ανοδική πορεία, έχοντας πάρει σημαντικά «τρίποντα» το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται μία πολύ ουσιώδη μεταγραφή καθώς ο πολύπειρος περιφερειακός, με τις παραστάσεις και την ποιότητα που διαθέτει θα δυναμώσει πολύ την κρητική ομάδα, στις μάχες που ετοιμάζεται να δώσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Χατζηκυριακάκης έχει μία πλούσια καριέρα στην «πλάτη» του έχοντας αγωνιστεί πέραν του ΑΝΟΓ, σε Εθνικό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Υδραϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ επιστρέφει στα Χανιά μετά τη σεζόν 2017-18.

Το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του με το σκουφάκι του ΝΟ Χανιών αναμένεται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (11/01) αφού στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΑΝΟ Γλυφάδας (07/01) ίσως να μην αγωνιστεί. Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης έχει ήδη ενταχθεί στα Χανιά και προπονείται κανονικά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA