Σενάριο για Μποντέγκας και Ολυμπιακό – Τι λέει ο παίκτης

by Aquafeed 24

Με την ολοκλήρωση του FINAL 8, αρχής γενομένης από τα «πηγαδάκια» έξω από το Stadionband του Ανόβερο, η μεταγραφική αγορά άρχισε να κινείται.

Δύο ιταλικές ιστοσελίδες, με τις οποίες δουλέψαμε παρέα στο Ανόβερο, αναφέρουν από την Τρίτη ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίκαελ Μποντέγκας, που όπως σας είχαμε ενημερώσει άφησε την Προ Ρέκο, πριν το FINAL 8 και δεν αγωνίστηκε καν στη γερμανική πόλη.

Σε επικοινωνία του Aquafeed24 με τον Ιταλό διεθνή αθλητή, ο οποίος αγωνίζεται σε άμυνα και φουνταριστό και διακρίνεται στο physical game, μας γνωστοποίησε ότι πράγματι μιλάει με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, οι αθλητές αρκετές φορές προσπαθούν να ανακινήσουν το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων, υποστηρίζοντας ότι έχουν προχωρημένες επαφές, ενώ το πρόσφατο παράδειγμα Αϊκάρντι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό πέρυσι ενώ ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός, μας κάνει επιφυλακτικούς.

Παράλληλα, η Μπαρτσελονέτα φαίνεται να μιλάει επίσης με τον Μποντέγκας και η Βαρκελώνη είναι μια σημαντική παράμετρος ως πόλη για την οικογένεια του παίκτη, την ώρα που ο Βρλιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τους Ισπανούς και έχει δεχθεί κρούση από τη Γιούγκ, που δεν θα ανανεώσει με τον Λόζινα.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη δεν έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, όπως για παράδειγμα Ομπράντοβιτς και Μπούσλιε, οι οποίοι έχουν ως επιθυμία να παραμείνουν σε μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες των τελευταίων ετών και την Ελλάδα, εάν τους ζητηθεί, αλλά είναι γεγονός ότι θα δεχθούν προτάσεις από πολλές μεγάλες ομάδες που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA