Οι Έλληνες του FINAL 8!

by Aquafeed 24

Δεν ήταν τόσο πολλοί, όσο άλλες σεζόν, ωστόσο πολλοί Έλληνες έδωσαν το «παρών» στο FINAL 8 του Ανόβερο για να θαυμάσουν από κοντά τον Ολυμπιακό, τη Φερεντσβάρος, τη Γιούγκ και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες!

Στο Ανόβερο παρευρέθηκαν οι γονείς του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, Τάσος Παπαναστασίου και Μαρία Πληβούρη, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Γιώργος Σταυρίδης και γιος του, Χάρης.

Στη γερμανική πόλη έδωσαν το «παρών» ο τεχνικός διευθυντής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν και ο προπονητής της ομάδας, Χέρβο Κόλιανιν, ενώ στους τελικούς παρευρέθηκαν ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης από τον ΑΟΠ Φαλήρου.

Επίσης, ο διαιτητής Ανδρέας Κατσώνης και η σύζυγός του, Μαρία Κατσικάρη που διατηρούν ένα από τα καλύτερα γλυκοπωλεία της Αθήνας «Τα Σερμπέτια του Ψυρρή», καθώς και ο προπονητής της γερμανικής Μπάγιερ Ίρτινγκερ, Γιώργος Τριανταφύλλου, ενώ το FINAL 8 παρακολούθησε και ο Ανδρέας Γαρύφαλλος, ιδιοκτήτης της FAB Sportswear και ιδρυτής του Beach Waterpolo Tour.

Την ΚΟΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της, Δημήτρης Διαθεσόπουλος (Αντιπρόεδρος της LEN) και ο Κυριάκος Νανούσης (Πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της LEN).

Φυσικά, ήμασταν και εμείς εκεί! #Aquafeed24

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA