Σεμιναριακή άμυνα για τρία οκτάλεπτα ο Πανιώνιος, το «πήρε» στο τέλος η σπουδαία Μπρέσια!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Πανιώνιος πάλεψε με το «θηρίο» που ακούει στο όνομα Μπρέσια, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο για τρία οκτάλεπτα, αλλά λύγισε στο τέλος, χάνοντας 9-4.

Μεγάλο παιχνίδι και άκρως ανταγωνιστικό ήταν για τρία οκτάλεπτα αυτό του Πανιωνίου απέναντι στη Μπρέσια με τις ομάδες να πηγαίνουν γκολ γκολ μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο. Οι παίκτες του Κώστα Δήμου είχαν αξιομίμητα ποσοστά στον παίκτη λιγότερο και κράτησαν χαμηλά τους Ιταλούς, οι οποίοι όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν και εκείνοι το πόσο μεγάλη ομάδα είναι έπαιξανπιεστική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραν τη νίκη. Έτσι με αυτο το αποτέλεσμα, κατοχυρώθηκε η πρώτη θέση της Μπρέσια στον όμιλο και η δεύτερη του «Ιστορικού»

Το παιχνίδι…

Μπορεί ο Πανιώνιος να είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το βράδυ του Σαββάτου, όμως η ομάδα του Κώστα Δήμου μόνο χαλαρότητα δεν έδειξε! Απέναντι στο θηρίο που λέγεται Μπρέσια ο «Ιστορικός» έπαιξε σεμιναριακή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο υποχρεώνοντας τους Ιταλούς σε ποσοστό 1/6 στον παίκτη παραπάνω, ενώ παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω με 4-2, δύο συνεχόμενα γκολ του Αλέξανδρου Γούνα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρέσια βρήκε γκολ με τον Μπόρις Βαπένσκι, όμως ο Πανιώνιος συνέχεια να παίζει καταπληκτική άμυνα, ενώ παράλληλα ο Κώστας Λιμαράκης ήταν απροσπέλαστος. Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε έτσι με την ομάδα του Αλεσάντρο Μπόβο να παίρνει ισχνό προβάδισμα 5-4. Στο 5:27 ο Στέφανο Λουόνγκο σκόραρε από την περιφέρεια κάνοντας το 6-4 για τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας. Το παιχνίδι άνοιξε και οι Ιταλοί κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά στο 7-4 με τον Κονσταντίν Καρκόφ και στη συνέχεια με τον Βιτσέντσο Ρεζόυτο έγινε το 8-4, ενώ ο Καρκόφ έκανε το τελικό 9-4.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA