Αναδείχθηκαν μετά το πέρας της σημερινής ημέρας οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος Νέων ανδρών.

Πολύ δυνατά ζευγάρια προέκυψαν ύστερα από τους προημιτελικούς και με φόντο τον ΤΕΛΙΚΟ θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και η Γλυφάδα με το Π.Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την είσοδο του στην τετράδα, αφήνοντας εκτός τη Βουλιαγμένη, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έκαναν επίσης μεγάλες νίκες, με τον ΑΝΟΓ να ξεχωρίζει βάσει απόδοσης έως τώρα.

Για την 5η-6η θέση θα παίξουν ο Πανιώνιος με τη Βουλιαγμένη, ενώ για την 7η-8η θέση θα αγωνιστούν η Χίος με τον ΝΟ Πατρών.

Semi Finals

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΑΝΟΓ-Π.Φάληρο

Oι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή (30/4) το πρωί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, εκεί όπου θα γίνουν λίγο αργότερα και οι αγώνες για θέσεις κατάταξης 5η-6η και 7η-8η. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα παίξουν το απόγευμα της Κυριακής (19.00), επίσης στο κολυμβητήριο Γλυφάδας, στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας Νέων Ανδρών 2017 (οι χαμένοι των ημιτελικών θα παίξουν νωρίτερα, 18.00, στον μικρό τελικό).

Στον Α’ Όμιλο την πρωτιά πήρε άνετα και με το απόλυτο των νικών ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με δεύτερο τον Ολυμπιακό. Στον Β’ Όμιλο πρώτος ήταν ο ΠΑΟΚ με τρία στα τρία, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν το Παλαιό Φάληρο και ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Στην ισοβαθμία ευνοήθηκε η ομάδα του Φαλήρου επειδή είχε καλύτερο αποτέλεσμα με τον πρώτο ΠΑΟΚ (ήττα με ίδια διαφορά, αλλά καλύτερη επίθεση). Έτσι ο ΝΟΒ έμεινε εκτός ημιτελικών μετά από πολλά χρόνια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι τελικές βαθμολογίες στους δύο Ομίλους:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Γλυφάδας):

Ολυμπιακός – ΝΟ Χίου 9-8, ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 15-3, ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 10-4, Πανιώνιος – ΝΟ Χίου 8-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9

2. Ολυμπιακός 6

…………………………….

3. Πανιώνιος 1

4. ΝΟ Χίου 1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης):

ΠΑΟΚ – Παλαιό Φάληρο 7-5, ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Πατρών 12-3, ΝΟ Βουλιαγμένης – ΠΑΟΚ 4-6, ΝΟ Πατρών – Παλαιό Φάληρο 5-14.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 9

2. Παλαιό Φάληρο 4

……………………………

3. ΝΟ Βουλιαγμένης 4

4. ΝΟ Πατρών 0

Το Πρόγραμμα της Κυριακής (30/4):

10.00 ΑΝΟ Γλυφάδας – Παλαιό Φάληρο (Ημιτελικός), 11.00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (ημιτελικός), 12.00 Πανιώνιος ΝΟ Βουλιαγμένης (για θέσεις 5η-6η), 13.00 ΝΟ Χίου – ΝΟ Πατρών (για θέσεις 7η-8η).