Συσπειρώθηκαν ξανά οι αθλητές της υδατοσφαίρισης!

by Aquafeed 24

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22/10, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, στα γραφεία του ΣΕΑΥ επί της οδού Γούναρη.

Με παρουσία πολλών κορυφαίων αθλητών, αλλά και τη μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή των γυναικών σε Συνέλευση του Συνδέσμου, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα της Διοίκησης το 2016 και για το πρώτο εξάμηνο του 2017, έγινε οικονομικός απολογισμός, ο οποίος ελέγχθηκε από την ελεγκτική επιτροπή που εξελέγη, ενώ το Δ.Σ απαλλάχθηκε ομόφωνα από τα μέλη για το 2016-2017.

Παράλληλα, στα γραφεία του ΣΕΑΥ έγινε μια ζωηρή συζήτηση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών και τη βελτίωση της εικόνας των αγώνων που περιλαμβάνονται στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και γυναικών, ενώ προβλήθηκε σύντομο βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του 2ου ALL STAR GAME, που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος πριν από λίγους μήνες με τεράστια επιτυχία.

Τέλος, τα μέλη του ΣΕΑΥ ενημερώθηκαν εκ νέου για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες προσφέρουν έκπτωση στους ιδίους, μέσω της ειδικής κάρτας μέλους που παρέχει ο Σύνδεσμος.

Πηγή: www.seay.gr

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA