Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του γονέα στην αθλητική διαπαιδαγώγηση του παιδιού του – αθλητική ψυχολογία και σωστές διατροφικές συνήθειες» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, περί τα τέλη Μαϊου με στόχο την ενημέρωση αθλητών και γονέων για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της αθλητικής αγωγής, της αθλητικής ψυχολογίας και της σωστής διατροφής των αθλητών, από τους γονείς τους.

Ο ΣΕΑΥ από την ημέρα της επαναλειτουργίας του βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Η συγκεκριμένη εκδήλωση επιθυμεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς με την επιστημονική αντίληψη περί αθλητικής ψυχολογίας και διαπαιδαγώγησης, η οποία κρίνεται απαραίτητη για τη σχέση παιδιού/αθλητή και γονέα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να αποστείλουν email με δήλωση ενδιαφέροντος (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με τα άτομα που θα συμμετάσχουν, προκειμένου να υπολογιστεί από τον ΣΕΑΥ ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση και να είναι σε θέση να φροντίσει για τον κατάλληλο χώρο που θα λάβει χώρα η εκδήλωση.

Το κόστος ανά γονέα ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Η είσοδος των παιδιών-αθλητών θα γίνεται χωρίς κόστος. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν τα έξοδα πραγματοποίησής της και το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί για τις πάγιες ανάγκες του Συνδέσμου.

*Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές και θα εξετάζονται μέχρι τις 10 Απριλίου 2017.

Οι Ομιλητές στην πρώτη θεματική εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης είναι οι ακόλουθοι:

  • Αργύρης Θεοδωρόπουλος, ψυχολόγος, αθλητής υδατοσφαίρισης
  • Ιωάννα Κουτήρη, παιδοψυχολόγος
  • Νίκος Καφετζοπουλος, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, αθλητής υδατοσφαίρισης
  • Ξένια Λεοντσίνη. κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, αθλήτρια υδατοσφαίρισης
  • Χρήστος Αφρουδάκης, αθλητής υδατοσφαίρισης – Πρόεδρος ΣΕΑΥ
  • Αλεξάνδρα Ασημάκη, αθλήτρια υδατοσφαίρισης –  Αντιπρόεδρος ΣΕΑΥ