Είναι πρωτοφανής η επιθυμία του φίλαθλου κοινού να αγοράσει προσκλήσεις για το 2ο ALL STAR GAME που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης στον Άλιμο, το Σάββατο 3/6 και ώρα 18:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κερκίδες του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αλίμου θα είναι κατάμεστες για αυτό ο ΣΕΑΥ προτρέπει όλους όσοι θέλουν να δουν το μοναδικό θέαμα των Ελλήνων ALL STARS να προγραμματίσουν νωρίς την άφιξη τους, τουλάχιστον μια ώρα πριν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00, με την παρουσίαση των ALL STARS, υπό την δυναμική μουσική της DJ, Magda Kay και τα vocals της Klea Ginis.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να σταθούν στα περίπτερα των χορηγών του ALL STAR GAME αμέσως μετά την αγορά του εισιτηρίου τους και πριν καθίσουν στην κερκίδα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24.com ο Κώστας Κοκκινάκης είναι πιθανόν να παρευρεθεί στο ALL STAR GAME, καθώς αποχώρησε από το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor.

Ο ΣΕΑΥ τρέχει πυρετωδώς για να ετοιμάσει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό θέαμα, καθώς μην ξεχνάμε ότι πέρα από τον αγώνα και τις βραβεύσεις θα διεξαχθεί διαγωνισμός τύπου… Survivor, όπου οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια, όντας ζευγάρι με ένα μικρό παιδί έκαστος, που θα κληρωθεί εκείνη την ώρα.

Τι άλλο να κάνει δηλαδή ο ΣΕΑΥ για να γίνει το Sold Out; Να περπατήσουν οι παίκτες στο νερό;

Ωπ, για σταθείτε…..