Σε ξενοδοχείο μέχρι την αναχώρηση της η Εθνική γυναικών!

by Aquafeed 24

Σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων, σε κοντινή απόσταση με τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου και προπονείται, έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα γυναικών.

Οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο τηρούν αυστηρά μέτρα, προκειμένου να μην προκύψει κρούσμα COVID-19, καθώς βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν το Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης και κάτι τέτοιο θα προκαλούσε σοβαρό θέμα στο σύνολο του Τεό Λοράντου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και η ομάδα προσέχει πολύ, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι 16 διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο έχουν καταλύσει ήδη στο ξενοδοχείο και θα διαμείνουν εκεί ως και την αναχώρηση της αποστολής στις 16 Ιανουαρίου, με τη διοργάνωση να αρχίζει στις 19/1.

Εκτός της προσοχής για την υγεία των μελών της ομάδας, η κοινή διαμονή των αθλητριών για τις επόμενες ημέρες αυξάνει τη συγκέντρωση του συνόλου και επιστίει τη σοβαρότητα.

Όσον αφορά το ταξίδι της «γαλανόλευκης», δεν θα είναι εύκολο, καθώς η αποστολή θα πετάξει από Αθήνα για Άμστερνταμ, από εκεί για Βενετία και από τη γραφική πόλη οδικώς για την Τεργέστη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA