Κολυμπάμε μαζί: Δεν συμφωνεί με την μη κάλυψη του ποσού από την ΚΟΕ για την κολύμβηση

by Aquafeed 24

Με ανακοίνωση της, η κίνηση Κολυμπάμε Μαζί και ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με την μη κάλυψη της δαπάνης των τεστ COVID -19 από την ΚΟΕ για τους επίλεκτους της κολύμβησης και προτείνει συγκεκριμένες ενέργειες για να μην επιβαρυνθεί κανείς.

Συγκεκριμένα, γίνεται η πρόταση κάλυψης του κόστους από την πολιτεία και αφαίρεση του ποσού από την επιχορήγηση της ΚΟΕ για το 2021, ενώ τονίζεται ότι εάν το «Κολυμπάμε Μαζί» αναλάβει τη διοίκηση μετά τις εκλογές, θα βρουν τον τρόπο να μηδενιστεί αυτή η διαφορά.

Αναλυτικά:

Η απόφαση της διοίκησης της ΚΟΕ για την μη κάλυψη των 32.000€ (έστω να δεχθούμε ότι αυτό είναι το απαιτούμενο ποσό) για τους επίλεκτους αθλητές και προπονητές, ώστε να υποβληθούν στα απαραίτητα υγειονομικά τεστ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Επανεκκίνηση – έστω και μερική – σημαίνει ότι βάζουμε πλάτη όλοι μας και όχι μόνο σωματεία, προπονητές, αθλητές και γονείς.
Η πρόταση μας – και με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει δέσμευση για δαπάνη 30.000€ για την επανεκκίνηση των συλλόγων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Γυναικών – είναι το ποσό να καλύψει στην παρούσα φάση η πολιτεία και να αφαιρεθεί από την τακτική επιχορήγηση της Ομοσπονδίας του 2021. Είμαστε σίγουροι στην κίνηση μας «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» ότι με τις κατάλληλες ορθολογικές κινήσεις που θα κάνουμε, θα βρούμε τον τρόπο κάλυψης της διαφοράς, χωρίς να επιβαρυνθεί κανένας εμπλεκόμενος. Και προφανώς στην πρόταση μας συμπεριλαμβάνεται και η τεχνική κολύμβηση ,έτσι ώστε κανένα άθλημα του υγρού στίβου να μην είναι ριγμένο.
Κυριάκος Γιαννόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA