Σε περίπτωση που δεν το έχουμε καταλάβει η Βουλιαγμένη ταξιδεύει για ευρωπαϊκό ημιτελικό!

by Aquafeed 24

Σε περίπτωση που δεν το έχουμε αντιληφθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ταξιδεύει το πρωί της Παρασκευής για τη Βουδαπέστη, εκεί όπου θα διεκδικήσει τα όνειρά της σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Το να βρίσκεται μια ελληνική ομάδα σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν συμβαίνει κάθε μέρα, τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρών και σύσσωμη η οικογένεια του ΝΟΒ έχει ρίξει το βάρος στον πρώτο αγώνα εναντίον της ουγγρικής Όρβοσι, o οποίος είναι προγραμματισμένος στις 3/4 και ώρα 17:30.

Ο σχεδιασμός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης δικαιώνει απόλυτα έως τώρα τους ανθρώπους της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή, Αρτίν Ελμισιάν, με την πρώτη απόφαση που αρχικά αμφισβητήθηκε, δηλαδή την πρόσληψη του Χέρβο Κόλιανιν στο τιμόνι της ομάδας, πλέον να επικροτείται.

Η Βουλιαγμένη επέλεξε έναν προπονητή που έφερε μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία στην ομάδα, μια ηρεμία ταυτόχρονα και καταφέρνει να πάρει φέτος το 100% από τους παίκτες του, ενώ η ενδυνάμωση της νεανικής βάσης του συνόλου με ταλαντούχους αθλητές δικαιώνεται επίσης. Το πάντρεμα παικτών όπως ο Γκιουβέτσης, ο Καλογερόπουλος, ο Τρούλος, ο απελευθερωμένος αγωνιστικά Χαλυβόπουλος, ο Αλαφραγκής, ο Κουρούβανης με τα τοτέμ της ελληνικής υδατοσφαίρισης, Χρήστο Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη, φέρνουν τη Βουλιαγμένη στις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συν αυτώ, ο σταθερός Παναγιώτης Τζωρτζάτος στο τέρμα, ο «παλιός» Κωνσταντίνος Γούβης, οι δύο ξένοι Λόζινα και Μπάσιτς, αλλά και οι «μπέμπηδες» που παίρνουν μεγάλες παραστάσεις φέτος, όπως ο Ανδρεάδης, ο Τσαταλιός, ο Βλάσσης και όχι μόνον.

Για να φθάσει έως τα ημιτελικά του Euro Cup, η Βουλιαγμένη πέρασε έναν όμιλο και έπειτα πάνω από μια σερβική και μια κροατική ομάδα (Νόβι και Μλάντοστ), επίτευγμα που μόνον εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί για ελληνική ομάδα, όμως το κυριότερο είναι ότι βρίσκεται επάξια εκεί διότι αποπνέει υγεία και έχει μπροστά της δύο παιχνίδια κόντρα σε ένα άκρως επιθετικό σύνολο που θα τη βάλει στα σχοινιά, κάτι για το οποίο οι Έλληνες είναι ήδη προετοιμασμένοι και δεν φοβούνται.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, σημαντικό είναι επίσης ότι στην αποστολή, πέραν του προπονητικού επιτελείου, Χέρβο Κόλιανιν, Κώστα Σπηλιώπουλου και του φυσιοθεραπευτή, Σταμάτη Φώτογλου, βρίσκονται τρεις άνδρες που έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο στην αθλητική τους καριέρα, ο Αρτίν Ελμισιάν, ο γενικός διεθυντής, Δημήτρης Τσίκλος και τέλος η σημαία της ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης, ως team manager.

Ο επαναληπτικός με την ουγγρική ομάδα που την Τετάρτη έφερε ισοπαλία 15-15 με τη Σόλνον, είναι προγραμματισμένης για τις 10/4 στον Πειραιά.

Η αποστολή της Βουλιαγμένης: Μπάσιτς, Αφρουδάκης, Μυλωνάκης, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Γούβης, Τζωρτζάτος, Ανδρεάδης, Λόζινα, Κουρούβανης, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Βλάσσης.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA