Σε Ναύπλιο, Τρίπολη και Σπάρτη ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος

by Aquafeed 24

Σε τρεις πόλεις της Πελοποννήσου βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 28/2 ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε κατά σειρά την Τρίπολη, τη Σπάρτη και φυσικά το Ναύπλιο.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Τριπόλεως, Κώστα Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γεώργιο Λαγό. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σπάρτη όπου εδρεύει ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος Άλμπατρος Σπάρτης. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο, Σπύρο Κούτουλα, τον προπονητή Δημήτρη Μαζαράκο, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Δήμου Σπάρτης, Παντελή Μπεμπέτσο και την έφορο καλλιτεχνικής κολύμβησης, Δέσποινα Καράμπελα, συζητήθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και την αναγκαιότητα επισκευών.

Στο Ναύπλιο, τέλος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος συζήτησε με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, Ευάγγελο Μπούνο, τον υπεύθυνο κολυμβητηρίου στο Δήμο Ναυπλιέων, Κώστα Χελιώτη, και τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και Υγείας Θανάση Πανουτσόπουλο, θέματα του σωματείου και του κολυμβητηρίου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA