Φερεντσβάρος – Νόβι Μπέογκραντ: Σε Live Streaming ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 του LEN Champions League

Με έντονο ελληνικό στοιχείο θα πραγματοποιηθεί η σπουδαία αναμέτρηση στις 22:00 με έπαθλο τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

by Aquafeed 24

Έντονο ελληνικό στοιχείο έχει και ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 του LEN Champions League που πραγματοποιείται στη Μάλτα ανάμεσα σε Φερεντσβάρος και Νόβι Μπέογκραντ που θα μεταδοθεί από το ERT Sports 2 και θα ξεκινήσεις στις 22:00. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Margeta και Gomez.

Η πρωταθλήτρια Σερβίας Νόβι Μπέογκραντ, έχοντας για πρώτα «βιολιά» τους Άγγελο Βλαχόπουλο και Δημήτρη Σκουμπάκη σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα, φιλοδοξεί να βρεθεί σ’ ένα ακόμη τελικό τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζοντας τη πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου – Κανακάκη που πραγματοποιεί απίστευτη σεζόν και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Οι Σέρβοι θέλουν να φτάσουν στη κορυφή της Ευρώπης μετά την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και της Αδριατικής Λίγκας, σε ένα έργο που φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο με την απουσία του Νίκολα Γιάκτσιτς (τιμωρημένος). Στον αντίποδα οι Μαγυάροι που έκαναν κάτι αντίστοιχο στην Ουγγαρία έχοντας μόλις μια ήττα στη σεζόν από τον Ολυμπιακό, επιζητούν την πρόκριση μετά το 2019 όταν είχαν κατακτήσει τον τίτλο κόντρα στην ελληνική ομάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA