Σε ισχύ η παραίτηση Γιάννη Γιαννουρή από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Τα γεγονότα τρέχουν με γοργό ρυθμό, επομένως η πιθανολογούμενη παραίτηση του κ. Γιάννη Γιαννουρή από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, είχε έρθει στο προσκήνιο ελάχιστες ημέρες πριν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων σε Βόλο και Λάρισα αντίστοιχα.

Μια διοργάνωση η οποία ανέβασε την Ελλάδα στην παγκόσμια κοινότητα της υδατοσφαίρισης, ενώ αμέσως μετά ακολοθούσαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ για τις Εθνικές ανδρών και γυναικών και έπειτα το Πανευρωπαϊκό της Ποντγκόριτσα για την Εθνική Νέων ανδρών.

Όσον αφορά την είδηση αυτή καθ’αυτή, πράγματι ο κ. Γιαννουρής δεν συνεχίζει στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, ύστερα από διάσταση απόψεων αφού δεν μπόρεσαν να ομαλοποιηθούν οι διαφορές με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Ο Γιάννης Γιαννουρής είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Διοίκησης με την κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί», αλλά και στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας με σημαντικό έργο, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στις αρμοδιότητές του, μετά την παραίτηση την οποία υπέβαλλε τότε. Ο κ. Γιαννουρής σε ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης (28/9) έγραψε τα εξής: «Τελευταίος μου σταθμός, οι πόλεις του Βόλου και της Λάρισας. Και οι δυο πόλεις ωραίες, μαζί και οι άνθρωποί τους. Άνοιξαν τη φιλόξενη αγκαλιά τους στο μέλλον της Παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης και σε όλους εμάς. Η ατμόσφαιρα μοναδική και αξέχαστη. Τα λόγια καλά από παντού. Σας ευχαριστούμε».

Την ίδια ώρα, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, αναζητά τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, αυτός δεν αποκλείεται να προέρχεται από το άθλημα της κολύμβησης, αναφερόμενοι σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει διαπιστευτήρια, τόσο ως αθλητής, όσο και ως οργανωτικό στέλεχος σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Ωστόσο, επειδή η «ονοματολογία» των τελευταίων ημερών είναι έντονη, πέραν αρκετών που αυτοπροτείνονται για να πάρουν τη θέση, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA