Χαλάνδρι και Εθνικό Θεσσαλονίκης οι Αγώνες Επιδόσεων 25μ

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας» και το Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθούν, στις 22-23 Οκτωβρίου και 5-6 Νοεμβρίου, ο 1ος και 2ος Κολυμβητικός Αγώνας Επιδόσεων (πισίνα 25μ.), όπως γνωστοποίησε η ΚΟΕ προς τα σωματεία (ΕΔΩ).

Αντίστοιχοι αγώνες θα διεξαχθούν, τις ίδιες ημερομηνίες και στην Περιφέρεια.

Οι δύο αυτοί αγώνες, αποτελούν και κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης (13-18 Δεκεμβρίου 2022).

Οι Ημερίδες

Η Ομοσπονδία, ενημέρωσε (ΕΔΩ) τα σωματεία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής Ημερίδων Χειμερινού και Θερινού κύκλου στις αγωνιστικές κατηγορίες, για τις 3-4 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, στις 17-18 Δεκεμβρίου για την Αθήνα και τη Νότια Ελλάδα και στις 17-18 Ιουνίου για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις Περιφέρειες.

Οι Διασυλλογικοί

Έως τις 12 Οκτωβρίου θα πρέπει, τα σωματεία που ενημερώθηκαν (ΕΔΩ) σχετικά, να γνωστοποιήσουν στην ΚΟΕ την πρόθεση τους για την διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης και μεγάλων αποστάσεων τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2022-23).

Στα σωματεία έγιναν γνωστές οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες, καθώς και η επισήμανση ότι προϋπόθεση για τη δυνατότητα διοργάνωσης διασυλλογικών αγώνων, είναι, το σωματείο να διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση και να είναι γραμμένο στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Πηγή: koe.rg.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA