Ένα νέο σενάριο βγήκε την Πέμπτη για τον πάγκο της Προ Ρέκο, ο οποίος έμεινε «ορφανός» μετά το διωγμό του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς, λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ιταλοί συνάδελφοι και το έγκυρο wpdworld.com αναφέρουν ότι η Ρέκο και ο πρόεδρος της, Μαουρίτσιο Φελόυγκο, βολιδοσκοπούν την περίπτωση του κορυφαίου προπονητή στην ιστορία του αθλήματος, Ράτκο Ρούντιτς.

Σε περίπτωση που το σενάριο έχει βάση, τότε ο Κροάτης τεχνικός εφόσον συμφωνήσει θα είναι η πρώτη και μοναδική φορά στην καριέρα του που θα προπονήσει σύλλογο και όχι εθνική ομάδα, ενώ σημειώνεται ότι σε εθνικό επίπεδο έχει κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλήματος.

Μετά λοιπόν τη φήμη για πρόταση στον Σάντρο Μπόβο, προπονητή της Μπρέσια και «τέκνο» του Ρούντιτς στην προπονητική, τώρα ο ίδιος ο Κροάτης και «αλεπού» των πάγκων βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση της Ρέκο και τον παράξενο ιδιοκτήτη της, Γκαμπριέλε Βόλπι.

Σίγουρα, στην νταμπλούχο Ιταλίας, ψάχνουν ένα όνομα με τεράστια δυναμική και αύρα, με τον Φελούγκο να προσέχει πάρα πολύ το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας και σίγουρα οφείλει να το κάνει καλύτερα, διότι μεγάλη μερίδα στην Ιταλία πλέον αντιπαθεί σφόδρα τη Ρέκο και τις τακτικές που ακολουθεί.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα του Ράνκο Πέροβιτς, πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαυροβουνίου, ο οποίος και αυτός έχει παίξει στην Προ Ρέκο στο παρελθόν!

Facebook Comments