Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, το πρωί της Παρασκευής (12/8), δεύτερης ημέρας των αγωνισμάτων της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Το ελληνικό δίδυμο εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά του βαθμολογήθηκε με 90.0000 β. και πήρε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος με την 4η καλύτερη βαθμολογία από όσες μετείχαν στον προκριματικό.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε το Ντουέτο της Ουκρανίας (αδελφές Αλεκσίιβα) με 94.3667 βαθμούς, ακολούθησαν στην δεύτερη θέση οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Μαρία Αλεξανδρή για την Αυστρία με 92.6000, ενώ τρίτες ήταν οι Ιταλίδες Τσερούτι και Φέρρο με 90.6667. Η διαφορά μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας είναι μικρή και στον τελικό υπάρχει πιθανότητα ανατροπής και μεταλλίου για της Ελληνίδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (12/8), στις 16:00, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζεται στον απευθείας τελικό του Τεχνικού Σόλο με πολλές ελπίδες για μετάλλιο.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments