Ακόμα σκοράρουν στην Κρήτη!

by Aquafeed 24

Συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στην Κρήτη, όπου Ρέθυμνο και Τρίτωνας Αμαρουσίου επιδόθηκαν σε διαγωνισμό γκολ.

Πιο εύστοχη η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία και επικράτησε 18-13 της αθηναϊκής ομάδας, με το σκορ να ξεφεύγει, προς ικανοποίηση του φιλάθλου κοινού.

Η συγκεκριμένη είναι από τις μεγαλύτερες σε παραγωγικότητα νίκες των Κρητικών στην Α1 κατηγορία, την ώρα που ο Τρίτων του Άγγελου Γαρελίδη σκόραρε αρκετά, όμως δέχθηκε και σωρεία τερμάτων, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει κάποιον βαθμό.

Σε ένα ιδιαίτερα ανοιχτό ματς, η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη προηγήθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο με πέντε γκολ διαφορά (7-2) και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν το ρυθμό τους στα επόμενα τρία οκτάλεπτα και το παιχνίδι ήταν πιο αμφίρροπο, ωστόσο η διαφορά που είχε αποκτήσει ο ΝΟ Ρεθύμνου στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετή για να μην αγχωθεί σε κανένα σημείο.

Πέντε τέρματα για τις γηπεδούχους πέτυχε η Μελίνα Καρυπίδου, ενώ από πλευράς Τρίτωνα η Μαριαλένα Σελετοπούλου ήταν ξανά πρώτη σκόρερ με τέσσερα γκολ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 18-13

Οκτάλεπτα: 7-2, 4-3, 3-4, 4-4

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καρυπίδου Μ. 5, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά 1, Γαγάνη 1, Στρατηδάκη 1, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 2, Συριανόγλου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Β. 3

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 3, Παλαιοδήμου 1, Μαλλιαρού 1, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 4, Παπαδάκη 3

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Σαρρής

Περισσότερα σε λίγο.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA