Ψυχρολουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν κατεβαίνει στον τελικό η Ματαρό, στη θέση της η Ντουναουϊβάρος!

by Aquafeed 24

Πρωτοφανής κατάσταση στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση, καθώς η LEN ενημέρωσε για το γεγονός ότι η Ματαρό, παρότι προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, εν τέλει αποφάσισε να μην αγωνιστεί σε αυτόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ματαρό, μιας ομάδας που έχει βάση την Καταλονία, όπως και η Σαμπαντέλ, εκφράσουν την αγανάκτηση τους προς τη διοργανώτρια ομάδα, καθώς όπως σημειώνεται δεν επετράπη στον ημιτελικό με τη Ντουναουϊβάρος σε 150 φίλους της Ματαρό να εισέλθουν στο κολυμβητήριο, αφήνοντας τους ανθρώπους απέξω.

Μπορεί οι φίλοι της Ματαρό να μην έκαναν μεγάλο ταξίδι για να φθάσουν στη Σαμπαντέλ, ωστόσο είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, τα οποία τους έμειναν στο χέρι και ως ένδειξη διαμαρτυρίας η Διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην «κατεβάσει» την ομάδα στον τελικό με τη Σαμπαντέλ.

Φυσικά, οι διοργανωτές εξήγησαν ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και αυτή τη στιγμή επιχειρείται να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, ώστε να μη τιναχθεί το Φάιναλ Φορ και όλο το Τσάμπιονς Λιγκ στον «αέρα». Οι πηγές του #AQF24 ωστόσο μας ενημέρωσαν ότι η Ντουναουϊβάρος, που ηττήθηκε από τη Ματαρό στον ημιτελικό, ήδη είναι σε ετοιμότητα, ώστε να αγωνιστεί εκείνη στον μεγάλο τελικό και να μη διεξαχθεί καν μικρός τελικός, με την Οριζόντε να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Καλή Πρωταπριλιά σε όλους! Και του χρόνου!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA