«Ψήνεται» για Ελλάδα ο Χούπερ!

by Aquafeed 24

Σε επαφές με ελληνική ομάδα βρίσκεται ο διεθνής Αμερικανός αθλητής, Τζόνι Χούπερ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α1 ανδρών.

Τα δεδομένα για τους Αμερικανούς αθλητές άλλαξαν και θα υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία με την εθνική ομάδα τους, όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους με τον Ουντόβισιτς και έτσι αρκετοί διεθνείς με τις ΗΠΑ θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε ομάδες της Ευρώπης, με την παρότρυνση της ομοσπονδίας τους να λέει ότι θα ήταν προτιμότερο εάν αυτές αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, ενδέχεται η Εθνική των ΗΠΑ να έρθει στην Ελλάδα για προετοιμασία κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, όσον αφορά τον 23χρονο Χούπερ, που αγωνίζεται κυρίως αριστερά και έχει έφεση στο σκοράρισμα, η ομάδα που βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά θα πάρει έναν αθλητή που την ανεβάζει πραγματικά πολλά επίπεδα. Μάλιστα, ο ίδιος σύλλογος έχει κάνει πρόταση στον συμπαίκτη του στην εθνική των ΗΠΑ και πρώην παίκτη του Απόλλωνα, Τσάνσελορ Ραμίρεζ.

Σε αντίθεση με τον Ραμίρεζ, ο Χούπερ δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά είναι δεδομένο ότι εάν έρθει θα κάνει τη διαφορά! Ο νεαρός περιφερειακός έπαιξε στο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού και επίσης ήταν εκεί στο τραγικό συμβάν με την κατάρρευση ενός ημιορόφου ενός κλαμπ όπου σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι στην πόλη, όταν πολλοί αθλητές του Παγκοσμίου ήταν μέσα.

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται και τα μαθαίνουν όλα από εμάς… Ο Άλεξ Όμπερτ φαίνεται ότι σκέφτηκε ξανά τα πράγματα και επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας προτάσεις από ελληνικές ομάδες και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις και για αυτό το θέμα σύντομα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA