Οριστικό: Στον Υδραϊκό και ο Αλβέρτης!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια μεταγραφή ουσίας για τον Υδραϊκό που δυναμώνει σε όλες τις θέσεις και βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη συμφώνησε με τον Νικόλα Αλβέρτη, που εδώ και πολλά χρόνια έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πορείες του ΑΝΟ Γλυφάδας και παρότι νεαρός, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία ως βασικός στην κατηγορία. Από τις πιο εύστοχες μετακινήσεις παικτών τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Αλβέρτης έρχεται στον Υδραϊκό και θα του δώσει πολλά διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Βολτυράκης είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί τη σταθερότητα στην απόδοσή του.

Ο πρώην αθλητής του ΑΝΟΓ, θέλησε μέσω του Aquafeed24, να ευχαριστήσει τη Γλυφάδα για τα χρόνια που φόρεσε το σκουφάκι της και παράλληλα να μιλήσει για το νέο του ξεκίνημα στον Υδραϊκό:

«Αποχωρώντας, δε μπορώ να μην αναφερθώ στην ομάδα-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Γλυφάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω τόσο ως αθλητής αλλά πρωτίστως ως άνθρωπος τα τελευταία πέντε χρόνια που υπήρξα μέλος της. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου σε όλους όσους απαρτίζουν την οικογένεια αυτή, και κυρίως στους συμπαίκτες μου και τον coach Δημήτρη Μάζη.

Νέα αρχή, νέες φιλοδοξίες και στόχοι. Παρ’όλα αυτά, γνώριμα πρόσωπα, καλοί φίλοι και ένας προπονητής με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ελπίζω με τη σειρά μου να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να επιτύχει τους στόχους της την ερχόμενη σεζόν»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA