Για τρίτη διαδοχική χρονιά το total-waterpolo.com, το ευρύτερα γνωστό πόρταλ για την παγκόσμια υδατοσφαίριση ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των καλύτερων του 2019!

Οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες παίκτριες του παγκόσμιου Water Polo συγκαταλέγονται στη λίστα και όλος ο πλανήτης ενώνεται για να αναδείξει τους MVP της περυσινής σεζόν σε εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο.

Οι κορυφαίοι προπονητές και τα κορυφαία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανά χώρα για το πόλο βρίσκονται ανάμεσα σε όσους ψηφίζουν, ενώ και φέτος μπορεί το κοινό να καθορίσει αυτά τα δύο βραβεία!

Η online ψηφοφορία διαρκεί έως τις 30 Νοεμβρίου και το Aquafeed24, ως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελληνικό Μέσο που συμμετέχει ανελλιπώς στη διαδικασία σας καλεί να ψηφίσετε! Μάλιστα, στις λίστες βρίσκονται δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές των Εθνικών ομάδων και του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, στους άνδρες μπείτε να ψηφίσετε τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά και στις γυναίκες την Άλκηστη Αβραμίδου.

Τι καλύτερο από το να σηκώσουν τα δύο αυτά βραβεία δύο Έλληνες διεθνείς αθλητές; 

Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ψηφίσεις τον Ντίνο Γενηδουνιά:

Public Vote – Male TOTAL PLAYER 2019

Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ψηφίσεις την Άλκηστη Αβραμίδου:

Public Vote – Female TOTAL PLAYER 2019

Καθημερινά η ομάδα του Total Waterpolo θα δημοσιεύει τις ψήφους των μεγαλύτερων ονομάτων της προπονητικής παγκοσμίως, καθώς και των top ΜΜΕ που ασχολούνται με το πόλο, ενώ θα ακολουθήσει άρθρο του Aquafeed24 για τις ελληνικές συμμετοχές!

Μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα δημοσιεύθηκαν οι ψήφοι του τεράστιου Ντέγιαν Σάβιτς, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε ούτε έναν παίκτη της εθνικής Σερβίας. Μάγκας!

Δείτε εδώ:

Total Player 2019 by Dejan Savić

 

Facebook Comments