Η Χριστίνα Τσουκαλά μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και έθεσε ως στόχο για την επόμενη σεζόν την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Το φετινό αποτελεί το πρώτο πρωτάθλημα που πανηγυρίζει η Χριστίνα Τσουκαλά με τον Ολυμπιακό ύστερα από εκείνα που είχε κατακτήσει με τη Βουλιαγμένη, ενώ στον τρίτο τελικό άφησε το στίγμα της με την εμφάνισή της και τα τρία γκολ. Μάλιστα, σκόραρε το παρθενικό τέρμα της αναμέτρησης αλλά και το τελευταίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την εμφάνισή της στη νίκη επί της Βουλιαγμένης: «Τα γκολ δεν μπαίνουν μόνο από μία παίκτρια, η μία βοηθάει την άλλη. Είναι συνολική συνεργασία. Ήμασταν αρκετά κοντά στο σκορ με τη Βουλιαγμένη, μετά πήραμε μπρος και πήραμε τον τίτλο.

Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και ήταν λογικό. Ήρθε να παίξει το παιχνίδι χωρίς άγχος, αφού είχε χάσει δύο παιχνίδια. Εμείς είχαμε άγχος, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το περιστατικό με την Αλεξία Καμμένου: «Έχει να κάνει γενικότερα με το χώρο του αθλητισμού. Πρέπει να σεβόμαστε τα αθλήματα και τα άτομα που αγωνίζονται. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις κάτι τέτοιο να γίνεται».

Για το που θα το γιορτάσουν: «Δεν έχουμε κανονίσει. Κάτι θα κάνουμε».

Για την επόμενη σεζόν: «Αυτό που μας έμεινε είναι η κατάκτηση εντός ευρωπαϊκού τροπαίου. Εννοείται ότι θέλουμε να φτάσουμε μέχρι εκεί. Φέτος υπήρχε η πίκρα που δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και δε γίνεται να κάνουμε κάτι».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Στον μπαμπά μου».

Facebook Comments