Η Αφροδίτη Μπιτσάκου, φαίνεται ότι δεν διαπρέπει μόνο στο πόλο, όντας ένα αξιοπρόσεκτο ταλέντο που έχει συμμετοχή στη σύνθεση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών, αλλά και στην κολύμβηση!

Η νεαρή αθλήτρια, εκπροσώπησε τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ στους 2ους Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και στις 11 Φεβρουαρίου κολύμπησε στα 50μ. ελεύθερο, κατακτώντας την 1η θέση με χρόνο 30.81 (!) στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών. Ακόμη, η Αφροδίτη Μπιτσάκου κατέλαβε ακόμη μια πρωτιά στα 100μ. ελεύθερο με 1:07.81, καθώς και την 3η θέση στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 2:30.93.

Ακόμη, τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson στα εκπροσώπησαν η Κουκουλιτάκη Ιουλία (50μ. ελεύθερο – 50μ. πρόσθιο) και η Λογοθέτη Ίρις Ειρήνη (50 και 100μ. ελεύθερο), καθώς και η Κεφαλή Ραφαέλα – Αθανασία και Πέππα Ευαγγελία – Ίρις (50μ. ελεύθερο – 50μ. πρόσθιο, αμφότερες).

Για τον σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες κολύμβησης κατηγοριών και τα κορίτσια του συλλόγου με προπονητή τον Γιώργο Μπλάνα, είχαν μεγάλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους και φρόντισαν για να γίνει η καλύτερη αρχή.

Πηγή: alimoswaterpolo.com