Πρώτη ήττα για τους Παίδες στα προκριματικά!

by Aquafeed 24

Την πρώτη της ήττα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γνώρισε η Εθνική ομάδα Παίδων, καθώς η Ιταλία επικράτησε 12-9 της «Γαλανόλευκης».

Παρά την ήττα, τα παιδιά του Σάκη Πλατανίτη έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά, ωστόσο απομακρύνθηκαν από την πρωτιά του Β’ Ομίλου, με το δεύτερο οκτάλεπτο να κοστίζει στους νεαρούς διεθνείς.

Ιταλία – Ελλάδα 12-9

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και πήρε ισχνό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-4, ωστόσο στη δεύτερη περίοδο τα παιδιά του Σάκη Πλατανίτη έπαθαν «μπλακ άουτ» και οι Ιταλοί με επιμέρους 5-1 έφθασαν να προηγούνται με 8-5 στο ημίχρονο.

Δύο γκολ των Ιταλών στην 3η περίοδο και παρά το μπάζερ του Μπιτσάκου στο 0:01 του οκταλέπτου, έβαλαν δύσκολα στην Ελλάδα, η οποία δεν κατάφερε έως το τέλος του αγώνα να ανατρέψει τη διαφορά και γνώρισε την πρώτη της ήττα στον Β’ Όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο 5:55 του τέταρτου οκταλέπτου, το νέο γκολ του Χρήστου Μπιτσάκου μείωσε τη διαφορά στο 10-7, ωστόσο οι Ιταλοί βρήκαν εκ νέου δίχτυα για το 11-8 και παρά το ελληνικό γκολ ξανά από τον Μπιτσάκο και ακόμη ένα από τον Μαθιόπουλο, η ήττα δεν αποφεύχθηκε με τελικό σκορ το 12-9.

Οκτάλεπτα: 3-4, 5-1, 2-1, 2-3

Ελλάδα (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Μυρίλος 1, Μαθιόπουλος 3, Αλμύρας 1, Καστρινάκης, Αμπαζής, Δευτεραίος, Βασιλόπουλος, Μπιτσάκος 4, Σφηκάκης, Εγνατιάδης, Ορφανουδάκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA