Α2 γυναικών: Δεν θα γίνει το Πανιώνιος – ΝΟ Χανίων!

by Aquafeed 24

Με προβλήματα πραγματοποιείται η αναχώρηση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο έχουν καθηλώσει το πλοίο στο λιμάνι της Σούδας και ως εκ τούτου η αναχώρηση της γυναικείας ομάδας για την Α’ φάση του πρωταθλήματος καθίσταται αυτή τη στιγμή αδύνατη, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, ο Ναυτικός Ομιλος δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον πρώτο προγραμματισμένο αγώνα που είναι να διεξαχθεί το Σάββατο (30/3, 18:00) απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο ελπίζει ότι τουλάχιστον θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΟΦΗ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ναυτικός Ομιλος δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στην μάχη του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε τέσσερα μέρη, αφού θα ακολουθήσει ο β’ γύρος το διάστημα μεταξύ 3-5 Μαΐου και η τελική φάση για άνοδο και παραμονή το διάστημα μεταξύ 14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για τον όμιλο που μετέχει ο ΝΟΧ είναι το εξής:

• 1η αγωνιστική – Σάββατο (30/3)
18:00 Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος
19:00 ΟΦΗ-Ιωνικός
• 2η αγωνιστική – Κυριακή (31/3)
10:00 Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός
11:00 ΟΦΗ-Πανιώνιος
• 3η αγωνιστική – Κυριακή (31/3)
17:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων
18:00 Πανιώνιος-Ιωνικός

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής: Γιακουμάκη, Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Κατσουλάκη, Κουκουράκη, Μαστρομανώλη, Μπιτσάκη, Παπασηφάκη, Παυλοπούλου, Σαραβελάκη, Φουράκη, Χατζάκη. Προπονητής της ομάδας είναι ο Τάσος Παραδάς».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA