Πρωταθλήτρια του 7ου ΣΕΔΥ Γυναικών η Βουλιαγμένη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με ένα άκρως απολαυστικό και ανατρεπτικό παιχνίδι έκλεισε το 7ο τουρνουά ΣΕΔΥ Γυναικών! Η Γλυφάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου και η Βουλιαγμένη της Κικής Λιόση έδωσαν μια συγκλονιστική «μάχη» στο κολυμβητήριο Αλίμου με φόντο το τρόπαιο της διοργάνωσης. «Πεντάσφαιρη» η Έλενα Ελληνιάδη και ματς στο «κόκκινο» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο… αήττητος ο ΝΟΒ στο τουρνουά, έκλεισε με νίκη 10-8 και 5/5!

Μπορει ο ΑΝΟ Γλυφάδας να ήλεγχε περισσότερο το για 1μιση οκτάλεπτο, προηγούμενος με 2-1 στο πρώτο μέρος και 4-2 αργότερα, ωστόσο με 4 διαδοχικά τέρματα – τρία της Έλενας Ελληνιάδη και ένα από την Τίνα Καϊάφα – η Βουλιαγμένη όχι μόνον ισοφάρισε αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο ημίχρονο!

Στην συνέχεια, διατηρώντας τον ίδιο υψηλό αγωνιστικό ρυθμό ο ΝΟΒ προηγήθηκε περαιτέρω με 9-7, με τα εντυπωσιακά γκολ να πρωταγωνιστούν και την Έλενα Ελληνιάδη να γράφει αργότερα το 10-8 σε κρίσιμο σημείο (04:08)! Η Γλυφάδα βρήκε έξυπνες λύσεις με την Γουλβς και την Γρηγορόπουλου, πίεσε αρκετά στην άμυνα όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 8-10

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-5, 3-3, 1-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ IREPAIR (Θ.Ανδρεάκος): Καρύτσα, Π. Νίνου 1, Μουστακαρία, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 3, Ε. Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Μαδένογλου, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα, Κακαδίμη, Αδάμη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κ.Λιώση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου, Τανκέεβα, Μ.Πάτρα 1, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασά.

Διαιτητής: Κραβαρίτης, Παντελής.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA