Προσινικλής: «Θέλουμε τη νίκη με το Περιστέρι, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

by Θαλής Νταλακογεώργος

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Γ.Σ. Περιστερίου(12/11, 15:00) και θέλει να πετύχει την τρίτη διαδοχική του νίκη απέναντι στην ομάδα της Δυτικής Αττικής η οποία επιδιώκει την ανάκαμψη μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για το παιχνίδι αυτό μίλησε ο αρχηγός της ομάδας του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου Νίκος Προσινικλής τονίζοντας ότι ο στόχος του «Δικέφαλου» είναι η νίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Είναι μία ομάδα, όπως και εμείς, δηλαδή διεκδικήτρια μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας φέρει έξι βαθμούς μπροστά από το Περιστέρι. Σίγουρα έχουμε δει τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ παράλληλα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οι οποίες μας έχουν δώσει ρυθμό. Με υπομονή και συνέπεια θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα!». 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA