Μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του, ο Σέρβος σταρ, Στέφαν Μίτροβιτς άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει και του χρόνου κάτοικος Αθήνας, αλλά αυτή τη φορά όχι για τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών μαρτυρά πια ξεκάθαρα ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όσον αφορά το εν λόγω θέμα, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο πρωταθλητή να βρίσκεται εξαιρετικά κοντά σε άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος που αυτή τη στιγμή είναι εντός τετράδας βαθμολογικά.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, σύμφωνα με τις πηγές μας και μένει να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, ωστόσο για τη νέα του ομάδα, εάν όλα τελεσφορήσουν, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της, ένα ουσιαστικό και επικοινωνιακό «μπαμ», ενώ θα της δώσει τρομερή δυναμική ενόψει της νέας χρονιάς. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή και επίσης ο Σέρβος παικταράς είχε επαφές με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Σόλνοκ.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη ο Σέρβος απάντησε σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη του χρόνου και είπε, παρότι δεν έχει γνώση για το θέμα, ότι τα πράγματα στον σύλλογο είναι δύσκολα, από οικονομικής απόψεως και ότι το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του «θρύλου» παίζει σε άδειες κερκίδες λόγω κορονωϊού προκαλεί αλυσιδωτές συνέπειες και στον Ερασιτέχνη.

 

Facebook Comments