Μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση στους τελικούς του κροατικού πρωταθλήματος η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, ειδικότερα από τη στιγμή που στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε 17-6 της Σολάρις.

Παρ’όλα αυτά, ο Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ είδε την ατυχία να χτυπά την πόρτα της ομάδας του, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου έσπασε ένα δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο Έλληνας διεθνής με την εθνική ανδρών θα απουσιάσει σίγουρα από τον επαναληπτικό στην έδρα της Σολάρις, ωστόσο μετά την εκτίμηση των ιατρών οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Φάιναλ Φορ της Αδριατικής Λίγκας στα μέσα Ιουλίου είναι υπέρ του.

Το εν λόγω Φάιναλ Φορ σχεδιάζεται για να γίνει στη θάλασσα (!) στο ιστορικό λιμάνι του Ντουμπρόβνικ, εκεί όπου… γεννήθηκε η Γιούγκ. Έπειτα ακολουθούν οι τελικοί του κροατικού πρωταθλήματος, με τον Παπαναστασίου να έχει αναρρώσει έως τότε σε μεγάλο βαθμό για να βοηθήσει την ομάδα του. Του ευχόμαστε περαστικά.

Τέλος, παρά τις φήμες ότι ο Ρώσος περιφερειακός, Ντάνι Μερκούλοφ, θα αφήσει τη Γιούγκ και θα επιστρέψει στη Ρωσία, τελικά οι Κροάτες ανανέωσαν μαζί του και για τον επόμενο χρόνο.

Facebook Comments