Προς νέα αναβολή το Εθνικός – Βουλιαγμένη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24 το παιχνίδι της 5ης Αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης που ήταν προγραμματισμένο για τις 23/11 στις 21:00, αναβάλλεται εκ νέου με την νέα ημερομηνία του αγώνα να εκκρεμεί προς στιγμήν.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες είχε ήδη λάβει μια πρωταρχική αναβολή, με το αίτημα να υποβάλλεται από κοινού στις αρχές Νοέμβρη, λόγω συμμετοχής δυο αθλητριών στο World League Super Final της Τενερίφης.

Το αίτημα για δεύτερη αναβολή του ματς, κατατέθηκε από τον Εθνικό Πειραιά, καθώς με την επιστροφή του από την Μιλούζ για τις υποχρεώσεις του Champions League διαπιστώθηκαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις των «κυανόλευκων». Ο Ναυτικός Όμιλος αποδέχτηκε το αίτημα της γηπεδούχου ως ένδειξη fair-play, με την ΚΟΕ να αποδέχεται και να επιβεβαιώνει στις δύο ομάδες την εκ νέου αναβολή νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 23/11. Το πολυαναμενόμενο ματς μεταξύ Εθνικού Πειραιά και ΝΟΒ αποτελεί μια εκ των δυνατότερων αναμετρήσεων στο Πρωτάθλημα και το μόνο σίγουρο είναι, ότι όποια κι αν είναι η τελική ημερομηνία διεξαγωγής του, θα δούμε ένα μοναδικό ντέρμπι!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA