Προς αναβολή λόγω COVID-19 το Spandau – Novi Beograd – Πρεμιέρα με νίκη άνευ αγώνος για Βλαχόπουλο – Σκουμπάκη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Πληθώρα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων «πληγώνει» την γερμανική ομάδα του Σάκη Κεχαγιά, με την Σπαντάου να ακυρώνει την συμμετοχή της στο προγραμματισμένο (εγχώριο) Super Cup το Σάββατο 12/11. Μάλιστα, η κάτοχος 35 Πρωταθλημάτων Γερμανίας δήλωσε την αδυναμία συμμετοχής στην Πρεμιέρα των Ομίλων του φετινού Champions League, δεδομένης της υψηλής πιθανότητας να μην έχουν προλάβει να αναρρώσουν οι περισσότεροι εκ των παικτών της.

Επτά αθλητές της Σπαντάου ασθενούν μέχρι στιγμής και όπως όλα δείχνουν, η LEN θα αποφανθεί την επίσημη ακύρωση του αγώνα με την Novi Beograd των Βλαχόπουλου – Σκουμπάκη, ο οποίος – σύμφωνα με τους κανονισμούς – θα ολοκληρωθεί στα χαρτιά με «10-0» σκορ.

«Αναμένεται ότι η ομάδα μας δεν θα μπορέσει να παίξει την επόμενη Τετάρτη για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Champions League. Το πιθανότερο είναι να έχουν νοσήσει ακόμα ένας ή δύο περισσότεροι αθλητές μας από αυτούς που ήδη νοσούν. Για το λόγο αυτό, αυτό το ματς πρέπει να ακυρωθεί με… βαριά καρδιά. Αυτό το παιχνίδι θεωρείται χαμένο για τους Βερολινέζους», δήλωσε ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, που υπογράφεται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Peter Rohle.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA