Η Γιούγκ δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Προ Ρέκο στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί το Φάιναλ 8 της Γένοβας η κροατική ομάδα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης του ρόστερ της.

Του Ορέστη Κανελλόπουλου

Η κροατική ομάδα έχει υπογράψει με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου εδώ και καιρό, ενώ στις τάξεις της ανήκει πια και ο νεαρός Ρώσος Μερκούλοφ.

Από τη Γιούγκ θα αποχωρήσει 100% ο Βιντσέντζο Ρενζούτο ο οποίος θα παίζει για την Πρό Ρέκο το 2018-2019, ενώ την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάρκο Μπίγιατς.

Κατά τα άλλα, η ομάδα του Κόμπετσακ θα παραμείνει ως έχει, επιχειρώντας ανανέωση, αλλά συνεχίζοντας να κρατά ένα υψηλού επιπέδου σύνολο, καθώς συνεχίζουν οι Φάτοβιτς, Γκαρσία, Λόντσαρ, Μάτσαν, Γιόκοβιτς, Μάρκοβιτς.

Το μεγάλο εγχείρημα της κορυφαίας κροατικής ομάδας είναι ένα και έχει το όνομα του Σάντρο Σούκνο.

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ως προς το αν θα αγωνιστεί ξανά ο Σάντρο Σούκνο. Ο Κροάτης αστέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και δεν έχει το τελειωτικό «ΟΚ» για να επανέλθει στην ενεργό δράση, ωστόσο οι ιατροί του στις ΗΠΑ και ο ίδιος δηλώνουν αισιόδοξοι. Η κροατική ομοσπονδία κάνει επίσης ότι μπορεί για τον αθλητή και εφόσον εκείνος δύναται να φορέσει ξανά το σκουφάκι, αυτό θα είναι μόνον της Γιούγκ.

Σε ένα τέτοιο ρόστερ λοιπόν, η προσθήκη του Σούκνο αλλάζει πολύ τα δεδομένα και κάνει τη Γιούγκ σαφώς καλύτερη ως σύνολο.

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα, ευχόμενοι άπαντες στον χώρο την επάνοδο του Κροάτη All Star!

 

Facebook Comments