Το παζλ για τον Υγρό Στίβο, όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συμπληρώνεται, καθώς οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της κολύμβησης, της καλλιτεχνικής κολύμβησης καθώς και της υδατοσφαίρισης και των καταδύσεων.

Έτσι, οριστικά οι τελικοί του αγωνίσματος της κολύμβησης θα γίνονται πρωί, όπως ακριβώς είχε και στο Πεκίνο το 2008, ύστερα από απαίτηση των μεγάλων αμερικανικών δικτύων που είναι οι μεγάλοι χορηγοί των αγώνων.

Οι προκριματικές σειρές θα γίνονται απόγευμα, ενώ η κολύμβηση ξεκινά παράλληλα με την 1η ημέρα των Αγώνων γενικότερα, ενώ το πρώτο μετάλλιο θα κριθεί στις 26 Ιουλίου 2020 και θα είναι στο αγώνισμα των 400μ. μικτής ατομικής, με τη συμμετοχή στους προκριματικούς του νεαρού Έλληνα κολυμβητή, Απόστολου Παπαστάμου.

Μην ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα προστέθηκαν τα 800μ. ελεύθερο ανδρών, τα 1.500μ. ελεύθερο και η mixed σκυτάλη. Το σύνολο των αγωνισμάτων κολύμβησης στο Τόκιο θα είναι 35.

Να σημειωθεί ότι η κούρσα της… καμίας ανάσας, τα 50μ. ελεύθερο όπου ο Κρίστιαν Γκολομέεβ θα διεκδικήσει το μετάλλιο στο Τόκιο, θα γίνει την τελευταία ημέρα, στις 2 Αυγούστου 2020!

Πρόγραμμα κολύμβησης:

Πρόγραμμα καταδύσεων, συγχρονισμένης και πόλο:

Facebook Comments