Προετοιμασία στην «Αιώνια Πόλη» για την Βουλιαγμένη ενόψει Champions League!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για το Women’s Champions League, που «έρχονται» το τριήμερο 17-20 Νοεμβρίου, η Βουλιαγμένη ταξίδεψε στην Ρώμη για να πραγματοποιήσει φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην τοπική Ρόμα (η οποία είναι αντίπαλος του Εθνικού Πειραιά στον όμιλο που διεξάγεται στη Γαλλία).

Η ομάδα της Κικής Λιόση θα παραμείνει στην «Αιώνια Πόλη» μέχρι την Πέμπτη 10/11 και ακολούθως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Λαιμό το Σάββατο 12/11 στις 16:00.

Την αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης απαρτίζουν: η Μαρίνα Κοτσιώνη, Τίνα Καϊάφα, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Έλενα Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Εκατερίνα Τανκέεβα, Μαρία Πάτρα, Κική Στρατηδάκη, Δέσποινα Ανδρεάδη, Φοίβη Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα. Για τις πρώτες δύο μέρες θα απουσιάσουν μόνο η Έιμι Ριτζ και η Μαρίλια Μιμίδη, οι οποίες και θα ενσωματωθούν με την ομάδα τους την Τετάρτη 10/11, αφού έλειψαν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ομάδες του Καναδά και της Αυστραλίας, στο World League Super Finals και θα ταξιδέψουν στην Ιταλία μέσω Τενερίφης.

Θυμίζουμε ότι στο όμιλο της Βουλιαγμένης για τον πρώτο προκριματικό γύρο του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκονται: η Πασένσε (διοργανώτρια), η Νις, η Ματαρό και η ZVL 1986.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA