Μ. Χατζηκυριακάκης στο #AQF24: «Παραδοσιακά δύσκολη έδρα τα Χανιά, πολύ σημαντικοί οι τρεις πόντοι»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Δυναμικά συνεχίζει τη φετινή του πορεία στο Β’ Όμιλο του Πρωταθλήματος ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού πέτυχε την τρίτη του νίκη σε πέντε παιχνίδια, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, ισοβαθμώντας παράλληλα με Περιστέρι και ΠΑΟΚ.

Μετά την νίκη επί του ΝΟ Χανιών με 9-7 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στην Κρήτη, το Σάββατο 05/11, στις 14:00, μιλήσαμε με τον έμπειρο περιφερειακό της ομάδας του Γιάννη Κατρουζανάκη, τον Μάριο Χατζηκυριακάκη. Μας εξήγησε το πως κύλησε το παιχνίδι και πως ήρθαν οι τρεις βαθμοί, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει τόσο για αυτό που χτίζει ο ΝΟΧ, αλλά και ακόμα μερικά πολυ σημαντικά ζητήματα.

Στο σημαντικότερο κομμάτι των δηλώσεων του, ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στον Μάριο Κάσδαγλη, για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και στις οικογένειες του Αδαμάντιου Μαντή και του Κωνσταντίνου Αντίοχου που έφυγαν άδικα από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι απέναντι σε μια παραδοσιακή και δύσκολη έδρα όπως τα Χανιά και ευτυχώς φύγαμε με τους 3 βαθμούς της νίκης που αυτό ήταν και το ζητούμενο.

Ξεκινήσαμε και χτίσαμε μια διαφορά και μέχρι το τέλος την κρατήσαμε και ήταν αυτή που μας έδωσε και την νίκη. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε απλά τις τελευταίες 10 μέρες, είχαμε παρά πολλά θέματα υγείας και τραυματισμών και δεν γνωρίζαμε πως θα ανταπεξέλθουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα Χανιά είναι μια άκρως νέα ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με νέο προπονητικό σταφ μετά από χρόνια με μεγάλη ιστορία στο χώρο και στο χανιώτικο πόλο, όπως ο Βουλγαράκης και ο Κατσουλάκης και η έλλειψη παιχνιδιών, σε κάποια σημεία φαίνεται. Θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια σίγουρα κάποια ομάδα θα χάσει βαθμούς απέναντι τους.
Εμείς συνεχίζουμε από αύριο να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο μας παιχνίδι, για να μπορέσουμε να δούμε πως θα κλείσει ο πρώτος γύρος της πρώτης φάσης.

Συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη (Πούρο) για την κλήση του στο καμπ της εθνικής ομάδας.

Τέλος θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον Μάριο Κάσδαγλη για την απώλεια του πατέρα του, όπως και στην οικογένεια του Αδαμάντιου Μάντη και του Κωνσταντίνου Αντίοχου που αυτες τις μέρες ζουν ξανά και εκείνες τον δικό τους Γολγοθά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA